17.4 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Tražili od muškarca da za njih krade, pali aute i provaljuje u...

Tražili od muškarca da za njih krade, pali aute i provaljuje u kuće: Kad ih je odbio – zatočili ga i tukli

U Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu ispitana su četvorica osumnjičenika. Osumnjičeni su da su muškarca nagovarali da za njih krade, pali automobile i provaljuje u kuće. Kad je odbio, zatočili su ga i tukli.

Četvorica muškaraca u dobi od 20 do 38 godina u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima su u Zagrebu okružili muškarca te od njega tražili da za njih krade nakit, pali automobile i provaljuje u kuće.

On je to odbio. Oni su ga potom nasilno ugurali u automobil u kojem su ga udarali rukama i nogama. Potom su ga odveli u jedan ugostiteljski objekt te ga posjeli za stol i spriječili ga da ode. Od njega su tražili da za njih krade te mu prijetili smrću.

Sucu istrage Županijskog suda u Zagrebu podnesen je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv četvorice okrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Sudac istrage prihvatio je prijedlog ovog državnog odvjetništva i svim okrivljenicima odredio istražni zatvor, priopćeno je iz Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike