18.8 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Drama u Bjelovaru! Ostavila ga zbog drugog pa on objavio prijeteći video:...

Drama u Bjelovaru! Ostavila ga zbog drugog pa on objavio prijeteći video: Ako nam ne date 35 tisuća eura, ubit ćemo vam djecu i zapaliti kuću

Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru je 25. kolovoza 2021. podiglo je optužnicu protiv četvero hrvatskih državljana zbog kaznenih djela prijetnje, oštećenja tuđe stvari, pokušaja iznude i dr.

Okrivljenog 53-godišnjaka, okrivljenu 51-godišnjakinju i okrivljenog 27-godišnjaka se tereti da su 23. siječnja 2021. u Bjelovaru, na profilu jedne društvene mreže objavili video snimku u kojoj govore oštećenici i oštećeniku da će im razbiti auto, zapaliti kuću i ubiti djecu ako im ne daju 35 tisuća eura, smatrajući da im navedeni iznos trebaju platiti jer je oštećenica napustila 27-godišnjaka i otišla živjeti s oštećenikom, no do isplate traženog novca nije došlo.

Prema optužnici, 29. lipnja su 24-godišnjak, 53-godišnjak i 51-godišnjakinja zajedno s još jednom maloljetnom osobom došli na parkiralište trgovačkog centra u Bjelovaru gdje je 24-godišnjak u više navrata nogom udario u prednju i stražnju stranu automobila oštećenice nakon čega su 24-godišnjak, 53-godišnjak i 51-godišnjakinja rekli oštećenici i oštećeniku da će ubiti njih i njihovu djecu.

Okrivljeni 24-godišnjak i 53-godišnjak su, tereti ih se, u više navrata sjekirom udarili osobni automobil oštećenice.

Na prijedlog državnog odvjetništva, Općinski sud u Bjelovaru je produljio istražni zatvor protiv dvojice okrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, piše RTL.

Najnovije

Još iz rubrike