22.6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Brutalno ubojstvo bivše misice i njenog muža pred očima 5-godišnje kćeri šokiralo...

Brutalno ubojstvo bivše misice i njenog muža pred očima 5-godišnje kćeri šokiralo je svijet, njena zemlja i danas tuguje za njom

Brutalno ubojstvo glumice i manekenke Monice Spear i njezinog supruga Henryja Thomsa Berryja potreslo je Venezuelu, ali i čitav svijet.

Smrt glumice i bivše miss Venezuele Monice Spear i njezinog supruga Henryja Thomasa Berryja ostala je zapamćena kao jedna od najbrutalnijih nakon što su dočekani u pljačkaškoj zasjedi na cesti, a potom i ubijeni 2014. godine.

Tada 29-godišnja Monica, deset godina stariji Henry i njihova 5-godišnja kćer Maya nalazili su se na cesti između Puerto Cabelle i Valencije, kada im se odjednom pokvario automobil kojim su putovali i morali su čekati vučnu službu da dođe po njih.

Međutim, našli su se na meti pljačkaša koji su ih smaknuli pred djevojčicom i nju teško ozlijedili. Nakon istrage, prema pisanju BBC-a, osuđene su tri osobe koje su bile dio veće bande koja je operirala na ruti kojom se obitelj kretala dok su bili u posjeti Monicinoj rodnoj zemlji.

Monica i Henry preminuli su na licu mjesta, Maya je bila ranjena u nogu, a tragičan događaj potaknuo je velike demonstracije protiv visoke stope kriminaliteta u Venezueli.

Inače, 2004. godine Monica je bila ponijela titulu Miss Venezuele, a ostvarila je uspješnu karijeru u svijetu mode te kao glumica u televizijskim sapunicama, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike