10.8 C
Zagreb
Naslovnica Sport Livaja: Stvarno sam ponosan, zasluženo smo pobijedili

Livaja: Stvarno sam ponosan, zasluženo smo pobijedili

Hrvatski reprezentativac Marko Livaja postigao je svoj prvijenac u dresu reprezentacije u pobjedi Hrvatske protiv Slovenije u susretu je 6. kola skupine H kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru.

– Ušli smo jako dobro u utakmicu, bili smo svjesni da dvije utakmice nismo bili dobri napadački. Zasluženo smo pobijedili večeras, rekao je Livaja nakon utakmice.

Posebno je bio sretan napadač Hajduka što je prvi gol došao na Poljudu.

– Sigurno da jedan od najdražih gola u karijeri, stvarno sam ponosan, ovo mi daje još više snage da se dokazujem svaki dan, rekao je Livaja te otkrio što je pričao s izbornikom:

– Pričao sam s izbornikom, nije mi ukinuo slobodu, rekao je da pričam s igračima i zadovoljan sam.

– Sedam bodova u tri teške utakmice, dobro sam se uklopio, znao sam već dosta igrača od prije, a ovi mladi su odlični, Hrvatska se ne mora brinuti za budućnost. Favoriti smo u sljedećim utakmicama, i nadam se da ćemo uzeti šest bodova u listopadu, zaključio je Livaja za Novu TV.

Sretan je bio i Nikola Vlašić.

– Dojam je vrhunski, ja bih da svaku utakmicu na Poljudu. Bili smo odlični, krenuli smo sjajno, kad smo zabili bila je to jednosmjerna utakmica. Zadovoljan sam s ekipom i drago mi je zbog gola, rekao je Vlašić, piše HRT.

Sjajna i lepršava Hrvatska pobijedila Sloveniju 3:0

Najnovije

Još iz rubrike