22.6 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Kod Vodica dignut bankomat u zrak: Probudila me jaka detonacija, dijelovi su...

Kod Vodica dignut bankomat u zrak: Probudila me jaka detonacija, dijelovi su odletjeli preko ceste

Jaka detonacija probudila je u noći s nedjelje na ponedjeljak nešto prije tri sata iza ponoći mještane Stankovaca u Zadarskoj županiji. Jer netko je dignuo bankomat u zrak, a Stankovčani su ostali šokirani kada su vidjeli da je u neposrednoj blizini crkve i vrtića netko dignuo bankomat u zrak.

– Da probudila me jaka detonacija. Začulo se boom, ali čak ni pekari koji rade cijelu noć u neposrednoj blizini nisu shvatili o čemu se radi. Mislio sam da je s desne strane grunulo no detonacija je bila lijevo od nas i koliko sam čuo raznijela je zid Fast fooda i sam bankomat, a njegovi dijelovi su odletjeli preko ceste. Ja mislim da je ovo prvi puta da je netko ovako nešto napravio u Stankovcima i očito je da su znali što rade. Ovdje mi pretpostavljamo da su se Parkirali u ulici koja vodi prema Pirovcu i da su onda došli ovdje pješke i bacili ili eksploziv ili su bankomat digli u zrak plinom – rekao je jedan od šokiranih mještana Stankovaca s kojim je Večernji razgovarao o detonaciji koja je uznemirila Stankovčane.

– Policijski službenici obavili su očevid na mjestu – događaja te je utvrđeno da je nepoznati počinitelj noćas oko 2,45 sati u Stankovcima uporabom plinske eksplozivne smjese, provalio u bankomat instaliran u sklopu ugostiteljskog objekta. Uslijed detonacije, bankomat je u potpunosti uništen te se počinitelj udaljio s otuđenim novcem. Također nastala su oštećenja na objektu u sklopu kojeg je bio postavljen. Ukupna materijalna šteta, koja je nastala vlasniku ugostiteljskog objekta te pravnoj osobi sa sjedištem u Splitu se još utvrđuje – istakla je Sonja Šimurina iz zadarske policije, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike