0.2 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Severina poslije razvoda objavila fotku u društvu zgodnog frajera, usput je otkrila...

Severina poslije razvoda objavila fotku u društvu zgodnog frajera, usput je otkrila i o kome je riječ: Moj je bolji od tvog!

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda, Severina, na Instagramu je objavila fotografiju s plaže gdje je otišla sa svojim producentom Filipom Miletićem. Oboje su pozirali u morskim izdanjima te su pokazali isklesana tijela, a nije trebalo dugo da obožavatelji obaspu našu pjevačicu komplimentima, piše Dnevnik.hr

“Moj producent je bolji od tvog, jer hitovi ne lažu”, napisala je Severina u opisu fotke.

Podsjetimo, Severina je prije nekoliko dana potvrdila razvod od Igora Kojića. “Naš je razvod sporazuman, kao što je bio i dogovor o životu na različitim adresama. Zajedno smo potpisali, zajednički odvjetnik predao je papire na sud i nemam što dodati. Osim da nisam ni slutila da sudovi mogu biti tako agilni. U slučaju mog djeteta nisu bili. I to, nećete vjerovati, ista sutkinja koja je vodila predmet skrbništva, Tea Golub. Nije joj trebalo niti sedam dana da potvrdi sporazumni razvod”, poručila je tada pjevačica, dok je njezin bivši suprug bio nešto manje rječit oko razvoda.

“Sve je rečeno, hvala na razumijevanju”, kratko je komentirao Igor za Slobodnu Dalmaciju.

Najnovije

Još iz rubrike