30.2 C
Zagreb
Naslovnica Sport Procurile šokantne fotografije: Huligani Nice davili igrače Marseillea, posljedice su jasno vidljive

Procurile šokantne fotografije: Huligani Nice davili igrače Marseillea, posljedice su jasno vidljive

Za kraj trećeg kola Ligue 1 bila je predviđena utakmica susjeda s Azurne obale: Nica – Marseille.

Taj susret započeo je u najavljenom terminu ove nedjelje, od 20:45, ali nije dovršen, prekinut je u 74. minuti nakon upada domaćih navijača u teren. S južne tribine stadiona Allianz Riviera uletjelo je nekoliko desetaka Nicinih navijača koji su se željeli obračunati s gostujućim nogometašima.

Prethodno je, za vrijeme trajanja utakmice, atmosfera bila prilično nalektrizirana budući da su navijači Nice raznim predmetima gađali igrače Marseillea. U prvom poluvremenu je njihova meta bio vratar Mandanda, a u drugom svaki igrač koji je došao izvesti korner.

Na njihovo ponašanje u jednom je trenutku reagirao ponajbolji igrač Marseillea, Dimitri Payet, vrativši im jednu bocu na tribinu. Poslije toga su se spustili na travnjak s ciljem da se obračunaju s njim i suigračima.

Premda su prvi izvještaji iz Francuske govorili kako su zaštitari i policija spriječili huligane u njihovoj nakani da se fizički obračunaju s nogometašima, u tome ipak nisu u potpunosti uspjeli. Naime, pojavile su se fotografije Marseilleovih igrača gdje se jasno vide posljedice davljenja od strane huligana…

Dodajmo kako je utakmica prekinuta, sudac ju je registrirao rezultatom 1:0 za Nicu koja je od 49. minute bila u prednosti nakon pogotka Kaspera Dolberga, ali na tome sigurno ova priča neće stati. Sad je na potezu Francuski nogometni savez koji će zasigurno žestoko kazniti Nicu, piše Gol.hr

Najnovije

Još iz rubrike