19.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Počela se dopisivati sa zatvorenikom, vjenčali su se i ne mare za...

Počela se dopisivati sa zatvorenikom, vjenčali su se i ne mare za osude: Jedva čekamo da bude slobodan

Naomi Ella, 27-godišnjakinja iz Manchestera prije godinu dana odlučila se prijaviti u program dopisivanja s nepoznatim muškarcima – koji su u zatvoru. Slala je pisma 4 godine starijem Victoru koji služi kaznu od 24 godine zbog dvostrukog ubojstva u SAD-u.

Victor je počeo odgovarati na pisma, zbližavali su se i zaljubili jedno u drugo. Naomi je otkrila i da su sada u braku, ali nije objašnjavala kako su uspjeli održati ceremoniju s obzirom na njegov život iza rešetaka i kilometrima dalje od nje.

Otvorila je TikTok profil i počela dijeliti svoje iskustvo, odnosno kako izgleda veza sa zatvorenikom, kako se dopisuju, razgovaraju putem telefona… S korisnicima je podijelila i vijest da uskoro seli u Michigan kako bi mu bila što bliže.

Kako bi ga barem malo opravdala za već ‘odležanih’ 11 godina, ispričala je da je imao teško djetinjstvo, da je živio u udomiteljskim obiteljima koje su ga zlostavljale, pa je veći dio tinejdžerskih dana proveo na klupicama u parku i napuštenim kućama.

@naomiellaoquendo

Be kind 🤍 #prisongf #prisonwifelife #prisoncommunity #prisonwife #felonlove #prisontiktok #prisonlove #prisontok #petition #change #secondchance

♬ A moist healing song – Nez Tunes

Na njezinu nesreću, Michigan trenutno nema zakon o dobrom vladanju u zatvoru kao ni o smanjivanju kazne, ali nada se promjeni kako bi njezin suprug mogao negdje 2027. godine napustiti zatvor.

U suprotnom će ondje biti do 2034., prenosi The Sun. “Vjerujem da bi Victora trebali pomilovati, ne samo zato što je njegov slučaj bio nepravedan, već i zato što je on sad 30-godišnjak koji je naučio puno iz svojih pogrešaka i samo želi dobiti drugu priliku u životu”, rekla je i ispričala da se jako kaje zbog svega.

Mnogi korisnici Instagrama i TikToka osudili su njihovu vezu kao i njezinu odluku da se uopće počne dopisivati s ubojicom. Ipak, njih dvoje ne mare za ružne komentare već jedva čekaju da započnu zajednički život, prenosi Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike