10.8 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Dvije nesreće: U Zagorju jedan motociklist poginuo, a drugi teško ozlijeđen

Dvije nesreće: U Zagorju jedan motociklist poginuo, a drugi teško ozlijeđen

Jučer, u mjestu Krapina Selo smrtno je stradao 40-godišnji motociklist, a u Donjoj Konjščini 58-godišnji motociklist zadobio je teške tjelesne ozljede, piše krapinsko-zagorska policija.

Jučer, 21. kolovoza, oko 18.30 sati u Krapini Selu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.
Prometna nesreća dogodila se na način da je 40-godišnji hrvatski državljanin upravljajući motociklom uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad motociklom, prilikom čega je kotačima zahvatio površinu van kolnika te sletio van ruba kolnika u odvodni kanal i udario u betonski propusni most. 40-godišnjem motociklistu pružena je hitna medicinska pomoć, zatim je prevezen u Opću bolnicu Zabok gdje je i preminuo. Mrtvo tijelo smrtno stradalog biti će prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

Zatim također jučer, 21. kolovoza, oko 15,50 sati, u Donjoj Konjščini, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. Do prometne nesreće došlo je jer se 58-godišnji hrvatski državljanin upravljajući motociklom bez zaštitne kacige nije kretao na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika već je sletio van ruba kolnika, izgubio nadzor nad motociklom, zatim se ponovo vratio na kolnik te je tom prilikom došlo do pada motocikliste i motocikla na kolnik. Vozilom hitne medicinske pomoći 58-godišnjak prevezen je u Opću bolnicu Zabok gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozlijede te je zadržan na daljnjem liječenju.

Zbog obavljanja očevida, za promet je u vremenu od 16,15 do 19,15 sati bila zatvorena dionica LC 22022 te se promet odvijao obilaznim pravcima.

Najnovije

Još iz rubrike