1.1 C
Zagreb
Naslovnica Sport Borba s ulogom od milijun dolara: Cro Cop će pripremati Antu Deliju...

Borba s ulogom od milijun dolara: Cro Cop će pripremati Antu Deliju za brazilskog nokautera

Prije tri dana, Ante Delija ostvario je najveću pobjedu karijere, a sada… Sada je Cro Copova dvorana prazna jer nema treninga, a to je Anti najgore.

“Znači ja moram njega doslovce natjerati da mu kažem ‘danas je dan pauze, ne trebamo raditi ništa, moraš se odmoriti, moraš se regenerirati’. Pretreniranost je najopasnija stvar u sportu, a on to teško shvaća”, istaknuo je legendarni Cro Cop za Dnevnik Nove TV.

“Ma dobro, i to se mora profesionalno odraditi. Moramo odmoriti i idemo dalje sljedeći tjedan”, nadovezao se Delija.

Hoćete izdržati?

“Ma naravno.”

Suradnja s Cro Copom je pun pogodak.

“Mirko je meni prijatelj i daje tu pozitivnu energiju i osjećam se puno bolje kad je Mirko uz mene i drugačije je sigurno i protivniku u očima i organizaciji i sucima itd., itd. To ne možeš jednostavno naučiti iz knjiga. Jednostavno moraš to proć i on je najbolji primjer toga”, istaknuo je Ante.

U polufinalu je Goltsov bio veliki favorit, čak do te mjere da su mu davali i 91 posto šansi za pobjedu, a Anti samo devet posto.

“U njihovim očima je on bio favorit, u našim sam bio ja i to je tako. Ja sam vjerovao u sebe i vjerujem da mogu pobijediti ne njega nego bilo koga na svijetu”, samouvjereno će Delija.

Finale slijedi 27. listopada. Pobjedniku će pripasti milijun dolara, a protivnik je strašni brazilski nokauter Bruno Cappelozza koji je Deliju nokautirao u svibnju.

“Znači, radio sam sve ono što nisam smio. Loši trenuci se takvi događaju u karijeri, što ćeš… To je normalna stvar i mislim da će ova borba biti totalno druga priča”, najavljuje Ante.

Evo što kaže Mirko.

“Ja nisam bio tad uz njega. Bio je dekoncentriran. Sad ćemo odraditi onako u Antinom stilu. Da ga Ante obori dolje, da ga završi ground and poundom.”

A prije polufinalne borbe, pao je i međusobni meč u šahu, pa smo pitali Mirka.

Hoće li biti lakše protiv Cappelozze ili šah protiv vas?

“Da budem iskren, bit će mu lakše protiv Cappelozze. U šahu nema šanse nikakve.”

Kako ide, “nikad nježnija drva nisam cijepao”?

“Ne, nikad mekša drva nisam cijepao hahaha”, odgovorio je odlično raspoloženi Cro Cop.

Neka Delija u slijedeća dva mjeseca redovito gubi u šahu protiv Cro Copa, a da u SAD-u potvrdi zašto je na njega ponosan hrvatski MMA svijet, piše Gol.hr

Najnovije

Još iz rubrike