9.1 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Brekalo se oglasio nakon što ga Dalić nije pozvao u reprezentaciju: Evo...

Brekalo se oglasio nakon što ga Dalić nije pozvao u reprezentaciju: Evo što je poručio svima

Nakon što se, zajedno s Antom Rebićem, Brunom Petkovićem, Šimom Vrsaljkom i Lovrom Kalinićem našao u skupini igrača koja je bila dio reprezentacije na Europskom prvenstvu, a sad nisu dobili poziv izbornika Zlatka Dalića, oglasio se Josip Brekalo.

Posebno su ga naljutili pojedini napisi u medijima o tome kako je baš on bio taj pripadnik mlađe generacije igrača koji nije poštovao starije reprezentativce. Podsjećamo, o tome su još u ožujku pričali i izbornik Dalić, ali i Dejan Lovren u jednom intervjuu.

Brekalovo priopćenje prenosi se u cijelosti:

“Koristim ovu priliku oglasiti se povodom mog reprezentativnog statusa i uz njega vezanih raznih medijskih priča i spekulacija.

Najgore priče, koje su me ponukale ovo objaviti, su one gdje se mene prikazuje kao neposlušnika koji ne poštuje starije suigrače i koji narušava koheziju u ekipi.
To su grube izmišljotine i apsolutne neistine, te ih kao takve moram demantirati, jer u ove tri godine koliko sam u reprezentaciji nikada nisam imao niti jedan jedini problem, niti s jednim suigračem. Upravo suprotno i jedino moguće, sve ih poštujem i sa svima sam u jako dobrim odnosima.

Hrvatska reprezentacija za mene je svetinja i moja druga Obitelj. Ponosan sam što sam u ove tri godine odigrao 27 od 28 mogućih utakmica, a u zadnjih godinu dana uz asistencije postigao i 4 zgoditka.

Zašto ovaj puta nisam pozvan, nije pitanje za mene, ali ono što znam je da ću svaki puta kada budem pozvan dati svoj maksimum. Vjerujem u sebe i veselim se idućoj prilici i ponovnom pozivu.

Reprezentaciji, stožeru i svim igračima želim puno sreće u ove 3 utakmice i nadam se da ćemo upisati sve 3 pobjede i trasirati put prema Svjetskom prvenstvu”, poručio je 23-godišnji igrač Wolfsburga, piše Gol.hr

Najnovije

Još iz rubrike