10.4 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Otac Meghan Markle opet govori protiv nje: Lagala je!

Otac Meghan Markle opet govori protiv nje: Lagala je!

Thomas Markle (77), otac vojvotkinje od Sussexa Meghan (40), ponovno je govorio o svojoj kćeri u javnosti, a nije imao baš riječi hvale. Rekao je da se slaže s kritikom voditelja emisije Good Morning Britain Piersa Morgana o tome kako je ona lagala u intervjuu koji je dala Oprah Winfrey u ožujku. Markle je u intervjuu za GBNews rekao da vjeruje da je vojvotkinja lagala. “Ne, lagala je.

Lagala je godinu dana. O različitim stvarima. Lagala je o nadbiskupu, kako možete lagati o nadbiskupu? Kako je mogla reći da se vjenčala tri dana prije nego se vjenčala?”, rekao je otac vojvotkinje te dodao da su laži toliko očite da ne razumije zašto ih uopće govori. Rekao je i da par napada kraljevsku obitelj te da mu je neugodnojer tri godine nije ništa rekla niti htjela surađivati s novinarima, a onda je sve ispričala u tri sata, prenio je Insider.

Podsjetimo, Meghan Markle i princ Harry (36) u ožujku su Oprah Winfrey (67) dali intervju koji je prozvan intervjuom desetljeća. U razgovoru vojvoda i vojvotkinja otkrili su mnogo detalja o životu u kraljevskoj obitelji o kojem se ništa nije znalo, kao o odnosima u obitelji, točnu datumu vjenčanja, stavovima kraljevske obitelji prema mentalnim bolestima te njihovom rasizmu, prenosi Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike