18.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Naša poznata dama uoči 70. rođendana pozirala u bikiniju, pa najavila veliku...

Naša poznata dama uoči 70. rođendana pozirala u bikiniju, pa najavila veliku promjenu koja se nekima baš i nije svidjela

Modna agentica Tihana Harapin Zalepugin u mlađim se danima aktivno bavila manekenstvom, a čini se da joj poziranje i dalje jako dobro ide i na pragu 70. godine.

Tihana je na društvenim mrežama podijelila nekoliko fotografija uoči 70. rođendan, na kojima pozira u žutom bikiniju te je pokazala liniju na kojoj joj slobodno mogu pozavidjeti i mlađe kolegice.

“Za koji dan 70 i gotovo s ovakvim fotkama za javnost”, napisala je Tihana uz objavu na profilu na Instagramu, što se nekima baš i nije svidjelo pa su ju odlučili uvjeriti kako za tako nečim nema potrebe.

“Nema razloga da bude gotovo. Izgledate sjajno”, “Vidjela gospođu uživo, odlično izgleda. Mogu joj pozavidjeti i 50 godina mlađe”, “Konačno vidim i zgodnu figuru u prelijepom badiću. Doista lijepo”, “Ludilo, Tihana, hoćemo još”, “Divna”, “Baš ste top”, “Vi ste moj uzor”, “Nemam riječi Tihana, za tebe godine su davno stale”, “Nikada gotovo, nema razloga”, neki su od komentara koje je dobila od obožavateljica i obožavatelja, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike