23.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava VIDEO Policiji prijavljena provala: Novinari uz pomoć susjeda ljestvama došli na Thompsonovu...

VIDEO Policiji prijavljena provala: Novinari uz pomoć susjeda ljestvama došli na Thompsonovu terasu i prestravili pjevačevu djecu

U četvrtak RTL-ova novinarka Danka Derifaj, snimatelj i susjed obitelji Marka Perković Thompsona, Branko Miodrag, neovlašteno su ušli u dom Marka Perkovića Thompsona u Splitu, potvrđeno je za Hrvatsku danas u Thompsonovom menadžmentu.

Kod kuće su bile same blizanke (11) i sin (15), troje od petero Perkovićeve djece. Prestrašeni, nazvali su roditelje i opisali da po terasi dnevnog boravka, hodaju dva muškarca i žena, obilaze oko bazena i približavaju se ulazu u dnevni boravak.

Thompsonova supruga Sandra je odmah pozvala policiju i prijavila provalu, a pjevač je tada bio u Čavoglavama.

Pregled snimaka nadzornih kamera pokazao je da su dom Perkovićevih nepozvani ušli dva muškarca i jedna žena, popeli su se na terasu Thompsonove kuće ljestvama i prebacili se preko ograde.

Na jednoj snimci Miodrag pomaže novinarki Danki Derifaj da se ljestvama iz prizemlja popne na terasu Thompsonove obiteljske kuće i prijeđe ogradu terase. Druge dvije snimke pokazuju kako se Derifaj, Miodrag i snimatelj šeću po Thompsonovoj terasi, travnjaku, oko bazena, razgledavaju i snimaju.

Policija je na upit Večernjem listu odgovorila kako se nije radilo o provali.

“U odnosu na upit obavještavamo Vas kako jučer na tom području nismo zabilježili kazneno djelo teške krađe s provaljivanjem. Policijski službenici u poslijepodnevnim satima na navedenom području postupali su po dojavi, izašli na teren, obavili potrebne provjere i razgovore, te iz svega provedenog nisu utvrđeni elementi prekršaja niti kaznenog djela koje se progoni po službenoj dužnosti”, stoji u odgovoru policije.

– Reporterka Danka Derifaj bila je na novinarskom zadatku koji je od javnog interesa, te svojim postupcima nije prekršila niti jedan zakon. Sve što je otkrila možete pogledati 23. kolovoza u našem istraživačkom magazinu „Potraga“ od 19.20 sati – odgovorili su Večernjem listu iz službe komunikacija RTL-a.

Stanari koje pjevač tuži: Thompsonu je poništena legalizacija, prešao je na naš ravni krov i okupirao zajedničku terasu; Pjevač tvrdi suprotno

Najnovije

Još iz rubrike