0.2 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Lucija Lugomer se skinula u badić i snažnom porukom osvojila srca pratiteljica:...

Lucija Lugomer se skinula u badić i snažnom porukom osvojila srca pratiteljica: Tijelo zbog kojeg ste vi nesigurni…

Naša najpoznatija plus-size manekenka Lucija Lugomer često dijeli snažne poruke o pozitivnom pogledu na tijelo, a to je učinila i s najnovijom objavom s ljetovanja na našoj obali.

“Tijelo zbog kojeg ste vi nesigurni je za nekog idealno tijelo. Sada to pročitajte ponovno”, istaknula je Lucija koja je pozirala u jednodijelnom kupaćem kostimu leopard uzorka.

Lugomer je oduševila svoje pratiteljice fotografijom i riječima. “Hvala na potpori nama ‘nesavršenima’ u ovom ‘savršenom’ svijetu”, “Jako lijepa mlada žena”, “Sviđa mi se tvoj izgled”, “Kraljica”, “Predivna naša Lucija”, “Lijepa”, “Prekrasna”, “Kakav opis”, komentirali.

Puno je žena zanimalo i gdje je Lucija kupila kupaći kostim koji ih je oduševio.

Inače, Lugomer je nedavno podijelila i rješenje problema s kojim su se poistovjetile mnoge žene. “Samo ljudi s velikim bedrima će razumjeti. Tko se prepoznaje? Čovjek se snađe u mukama”, napisala je Lucija.

Manekenka je podijelila fotografiju s ljetovanja u mjestu Srebrena na kojoj nosi kratke hlače i gornji dio badića te je jedno bedro omotala ručnikom. Naime, ljudima s velikim bedrima se pri hodu trljaju bedra jedno o drugo pa često nastaju iritiacije na koži, a Lucija je otkrila kako je ona to riješila.

Brojne pratiteljice su komentirale kako se one nose s time, ali i da im je Lugomer dala dobru ideju, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike