18.9 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Masovna tučnjava i kamenovanje u selu, kamen teško ozlijedio dječaka (12)

Masovna tučnjava i kamenovanje u selu, kamen teško ozlijedio dječaka (12)

Dijete i dva muškarca ozlijeđena su u subotu oko 21 satu u naselju Parag u Međimurskoj županiji, gdje je na ulici došlo do tučnjave između više mlađih muškaraca. Fizički su se obračunali, a zatim su dvojicva stara 20 i 32 godine nepoznatim predmetima izudarali 30-godišnjaka. – Priključili su se i drugi nepoznati mještani i došlo je do međusobnog kamenovanja, a zalutali kamen pogodio je 12-godišnje dijete.

Dijete i 30-godišnjak su prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su zadržani na liječenju te je utvrđeno je da su zadobili teške tjelesne ozljede. Naknadno je utvrđeno da je u sukobu teže ozlijeđen i 37-godišnjak – kažu danas u PU međimurskoj.

Policijski službenici su uhitili 20-godišnjaka i 32-godišnjaka s područja općine Nedelišće zbog kaznenog djela ubojstva u pokušaju na štetu 30-godišnjaka na način kojeg je 32-godišnjak više puta udario bokserom, dok ga je 20-godišnjak najmanje jednom udario drvenom letvom. Uz to, 32-godišnjak počinio je i kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede na štetu 37-godišnjaka kojeg je udario drvenom letvom po ruci, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike