32.3 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Maja Šuput obrisala komentar pratiteljice koja se osvrnula na Nenadov izgled: Tek...

Maja Šuput obrisala komentar pratiteljice koja se osvrnula na Nenadov izgled: Tek sada se vidi da je debeo

Maja Šuput sa suprugom Nenadom i sinom Bloom već nekoliko dana odmara u Turskoj. S pratiteljima svakodnevno dijeli predivne kadrove i obiteljske trenutke, što oni s nestrpljenjem očekuju.

Pjevačica je tako objavila fotku na kojoj Nenad i Bloom poziraju u identičnim ružičastim kupaćim gaćama. Većina komentatora pisala je kako su tata i sin preslatki, no jedna se pratiteljica osvrnula na Nenadov izgled.

“Kako se sad tek vidi kad slike nisu fotošopirane da je debeo”, napisala je i izazvala raspravu.

“Jadno… čemu potreba za ovakvim komentarom?”, upitala je druga komentatorica.

Maja je ubrzo obrisala prepirku, no drama se nastavila. Naime, pratiteljica koja je ostavila prvi komentar primijetila je što je pjevačica učinila i ponovno se javila.

“Ha ha moj komentar Maja izbrisala da je Nenad debeo bez fotošopa”, poručila je i pokrenula još jednu raspravu. Komentatoricu su drugi nazvali ogorčenom i jadnom te im nije jasno zašto vrijeđa druge.

“Ne vrijeđam. Samo želim dati do znanja da je lijepo izgledati prirodno i u skladu s godinama. Ne treba fotošop. Meni su divni takvi kakvi jesu. Maja dobro zna da ju poštujem i obožavam. Kao i njenog Nenada i malenog. Hvala”, zaključila je.

Druga Majina pratiteljica našalila se na račun Nenadovog izgleda, no ispod njenog komentara nije bilo tako dramatično.

“Dobro mu kuhaš Maja, nabacio je koju kilicu”, poručila je, piše Net.hr

Najnovije

Još iz rubrike