25.1 C
Zagreb
Naslovnica Sport Marin Čilić: Vjerujem da je cijepljenje put da se vratimo u normalu

Marin Čilić: Vjerujem da je cijepljenje put da se vratimo u normalu

Marin Čilić sa svojom Zakladom organizira danas veliki humanitarno – sportski spektakl u Petrinji. U grad koji je prije šest mjeseci pogodio strašan potres dolaze najveće zvijezde hrvatskog sporta koje će zaigrati tenis za samo jedan cilj – izgradnju sportskih terena u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Svoj nastup na Gem Set Hrvatska potvrdili su Luka Modrić, Mario Mandžukić, Ivan Perišić, Mateo Kovačić, Borna Ćorić, Donna Vekić, Ivan Dodig, Mate Pavić i brojni drugi uspješni hrvatski sportaši.

Ulaznice za veliki sportski spektakl u Petrinji mogu se osigurati putem sustava Entrio.hr. Prihod od ulaznica ide za izgradnju sportskih terena u Petrinji i Hrvatskoj Kostajnici, a svi oni koji žele pomoći u radu Zaklade, a ne mogu doći u Petrinju, svoju prigodnu donaciju mogu uplatiti na račun Zaklade Marin Čilić.

Marin Čilić jutros je, u kratkom razgovoru za N1 pozvao građane da dođu u Petrinju, uz poštivanje epidemioloških mjera.

Također, u razgovoru s Mateom Dominiković, kratko je govorio i o cijepljenju. Čilić je, kazao je, cijepljen s dvije doze Pfizera.

“Svjestan sam da je to individualna odluka, ali vjerujem da je to put da se vratimo u normalu… Svima preporučam, ali svatko ima pravo na izbor”, kazao je.

Najnovije

Još iz rubrike