32.8 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Obitelj moli pomoć! Jeste li vidjeli ovu ženu? Otišla je na glasanje...

Obitelj moli pomoć! Jeste li vidjeli ovu ženu? Otišla je na glasanje u Sesvetama i od tada joj se gubi svaki trag

Ljubica Magovac (70) u nedjelju poslijepodne je otišla na glasanje u zagrebačkim Sesvetama i od tada se nije vratila kući.

Obitelj je odmah obavijestila policiju, ali još nemaju nikakvih informacija gdje bi nesretna žena mogla biti.

“Baš sam maloprije razgovarao s policijom i rekli su mi da nije zaprimljena niti u jednoj bolnici. Ona je u nedjelju oko 14 sati otišla na glasanje i od tada se nije vratila. Sa sobom nije imala ništa osim osobne iskaznice. Cijela obitelj brine, ali se nadamo pozitivnom ishodu”, kazao je za RTL.hr zet nestale žene Nenad Trajkovski.

Na upit ima li Ljubica Magovac zdravstvenih problema, Trajkovski odgovara:

“Ona je nažalost teški psihički bolesnik, ali nikada se nije dogodilo da se ovako dugo nije vratila kući. Jednom je ujutro otišla zubaru i vratila se tek navečer, ali ovo je prvi put da je noću izvan kuće.”

Magovac je visoka oko 165 centimetara, srednje tjelesne građe, smeđih očiju i tamnije plave kose. U trenutku nestanka je bila odjevena u bež jaknu, tamno plave traperice i svijetle tenisice.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr., piše RTL.

Najnovije

Još iz rubrike