19.4 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Preslatki prizori sa Straduna: Obiteljska šetnja Maje i Nenada s malenim Bloomom...

Preslatki prizori sa Straduna: Obiteljska šetnja Maje i Nenada s malenim Bloomom teško je ikome mogla promaknuti

Maja Šuput i Nenad Tatarinov uživaju u prvom obiteljskom odmoru u Dubrovniku na kojem im društvo prvi put pravi i sinčić Bloom, a zajedno su prošetali i Stradunom, na kojem su plijenili znatiželjne poglede i pažnju.

Da uživaju, svjedoče njihovi široki osmijesi na licima koje nisu skidali, a snimljeni su i u jednom od tamošnjih kafića u društvu prijatelja, a sve su zabilježili i fotografi koji su se tamo našli.

“Opuštena nedjelja. Tko bi s nama u đir po gradu?” napisala je Maja uz fotografiju koju je objavila na Instagramu.

“Baš si lijepa”, “Ovo jednostavno ti stoji predivno”, “Moram reći, najbolja odjevna kombinacija do sada”, “E, ova je slika vrh”, “Predivna, a tvoja bebica mi se čini kao jedna velika nasmijana dobrica, samo spava ili se smije”, “Uživajte u našem gradu”, “Preslatka fotka”, “Baš mi je drago da uživate kao obitelj, sve najbolje”, “Najljepši na svijetu”, samo je dio brojnih komentara koje je dobila.

Uoči putovanja Maja se na Instagramu pohvalila da je došao dan koji je jedva čekala i da maleni Bloom kreće na prvi let avionom, a podijelila je i njihovih nekoliko preslatkih zajedničkih trenutaka, što je oduševilo njezine obožavatelje, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike