20.3 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Albina u borbi za finale Eurosonga, kakav plasman joj prognoziraju kolege? Jedva...

Albina u borbi za finale Eurosonga, kakav plasman joj prognoziraju kolege? Jedva čekam da i vi vidite oko čega smo toliko uzbuđeni

Albina je spremna, a njezin nastup u prvoj polufinalnoj večeri pratit će cijela Europa. Dobar rezultat prognoziraju joj i kolege glazbenici.

“Ja mislim da će Albina dobar posao napraviti na Eurosongu”, otkrio je Saša Lozar.

“Mislim da bi komotno mogla ići u polufinale jer je onako po svjetskim standardima napravljena”, složio se s njim Jurica Pađen.

“Ja mislim da to na Eurosongu nikad ne možeš znati, pa evo možda će konačno i nas Hrvate ove godine iznenaditi”, nada se Marko Tolja.

“Držim fige da prođemo u finale, stvarno Hrvatska zaslužuje više neki malo veći plasman, pa nismo toliko loši”, zaključila je Ivana Lovrić iz grupe Colonia.

I nismo. U zemlji s toliko sjajnih glazbenika vrijeme je da ponovno zabljesnemo na pozornici ovog velikog europskog glazbenog natjecanja. Albina osim stasa i glasa, ima još mnogo aduta.

“Zrači tu mladost, tu nekakvu možda čak naivnost, slatkoću”, smatra Zdenka Kovačiček.

“Ta cijela stvar i ta cijela priča s Albinom me podsjeća na Kylie Minogue. Meni se čini da je Albina na toj valnoj duljini i bit će mi naravno drago da njezin nastup bude uspješan, lijep. Onakav kakav je i ona i njezina pjesma”, izjavio je Željko Bebek.

A za ovaj najvažniji nastup u životu, savjeti njenih kolega su: “Nek se ne boji, nek ide glavom kroz zid, nek se prepusti, nek u te tri minute uživa koliko god može. Budi svoj, budi spreman, budi autentičan, što je ona u svakom slučaju. Eurosong je velika pozornica, velika publika i mislim da će tu puno veći posao napraviti nego da se opterećuje s rezultatom. Ona je toliko slatka, toliko ima neku dobru energiju i osmijeh i sigurna je u sebe, ima dobru ekipu tako da ja mislim da joj savjeta ne treba”, poručili su joj Marko Tolja, Zdenka Kovačićek, Saša Lozar i Nikolina Tomljenović.

Posljednih dana puno je komentara izazvao i kostim u kojem će Albina nastupiti.

“Ja moram samo reći da je taj kostim napravljen u tri sloja i da sam ja apsolutno prekrivena od glave do pete. Osjećam se ugodno u njemu, poletno, lepršavo.Jedva čekam da i vi vidite oko čega smo mi toliko uzbuđeni”, priznala je Albina.

Što već mjesecima priprema ova mlada Splićanka, vidjeti će se večeras. Cijela Hrvatska navija za nju, a sigurno je da će “Tick-Tock” otputovati ravno u finale, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike