12.7 C
Zagreb
Naslovnica Sport Krznar: Stvorili smo si relativno komotnu situaciju

Krznar: Stvorili smo si relativno komotnu situaciju

– Stvorili smo si relativno komotnu situaciju pred ovo gostovanje u Splitu. Šest bodova prednost, pet utakmica, odnosno četiri utakmice svima drugima do kraja. Mislim da je to izuzetno dobra situacija, što se tiče nekakvog psihološkog pritiska, idemo u Split totalno rasterećeni, ali s velikom željom i voljom, da već tamo, ajmo tako reći, prvenstvo učinimo izvjesnim po pitanju prvog mjesta, rekao je Krznar uoči derbija.

– Svi su igrači na raspolaganju osim Moharramija kojemu ćemo dati priliku zadnje dvije utakmice, još kalkuliramo i s nastupom Marija Gavranovića, ali svi ostali su tu, željni, zdravi i raspoloženi, dodao je o stanju u momčadi.

Dinamo ima šest bodova više na vrhu ljestvice od Osijeka, ali i utakmicu manje i nalazi se pred matematičkim osiguravanjem naslova. Za to zagrebačkoj momčadi treba šest bodova do kraja sezone.

– Sigurno je da neće biti ista utakmica kao u Zagrebu prije nekoliko dana. Hajduk je izuzetno dobro igrao protiv Rijeke, i s tom su utakmicom ponovno reaktivirali svoju kandidaturu za mjesta koja vode u Europu. Očekujem dobru i atraktivnu utakmicu, veseli me što i njima igra samo pobjeda. Idemo u pravu sportsku bitku. S obzirom da je Tramezzani već duže vrijeme trener, nadam se da smo se uspjeli dobro pripremiti za njih. Detektirali smo njihove dobre i loše strane. Očekujemo sličan stil igre kao što je to bilo protiv Rijeke, zaključio je Krznar, piše HRT.

Najnovije

Još iz rubrike