19.2 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Mlinarević, nezavisni kandidat za gradonačelnika Osijeka, i Bubalo, nositelj liste za gradsko...

Mlinarević, nezavisni kandidat za gradonačelnika Osijeka, i Bubalo, nositelj liste za gradsko vijeće predali potpise

Berislav Mlinarević, nezavisni kandidat za gradonačelnika Grada Osijeka, danas je Gradskom izbornom povjerenstvu predao prikupljene potpise građana za kandidaturu za gradonačelnika Grada Osijeka. Krešimir Bubalo predao je kandidacijske liste za gradsko vijeće Grada Osijeka u ime političkih stranaka Domovinski pokret i Most.

„Radujemo se završetku prve tj. početku druge faze ove predizborne kampanje za lokalne izbore 2021. Građani grada Osijeka su nam vrlo rado dali svoje potpise koje smo skupili na samo sedam štandova na području grada uz nesebičnu pomoć volontera“, izjavio je Mlinarević.

Dodao je kako su komentari građana do sada vrlo pozitivni te da su mu smiješkom na licu i željom za promjenom prilazili. Zahvalio je na svoj podršci koja nije bila usmjerena osobno samo prema njemu već i prema cijelom timu, uključujući stranke Domovinski pokret i Most.

„Hvala svim volonterima stranaka Domovinski pokret i Most te udruge „Hoćemo-za bolji Osijek“ pri prikupljanju potpisa. Gradu Osijeku je potreban optimizam i snažna volja, projekti i programi o kojima se pričalo ovih dana i koje je naš kandidat za gradonačelnika grada Osijeka prezentirao“, rekao je Krešimir Bubalo, nositelj liste za gradsko vijeće grada Osijeka ispred političkih stranaka Domovinski pokret i Most.

Krešimir Bubalo je istaknuo i kako očekuje da će se sve planirano zajedno s građanima u sljedeće četiri godine i provesti, priopćeno je.

Najnovije

Još iz rubrike