25.1 C
Zagreb
Naslovnica Sport Dinamo demantirao upitan trenerski status Damira Krznara zbog "teške bolesti"

Dinamo demantirao upitan trenerski status Damira Krznara zbog “teške bolesti”

Damir Krznar i u budućnosti će voditi Dinamo i njegova pozicija nije upitna. Poručeno je to iz kluba uz demantiranje kako je trener teško bolestan i da to utječe na njegov posao.

Priopćenje se prenosi u cijelosti…

Temeljem današnjih napisa u medijima o navodno teško narušenom zdravlju glavnog trenera Dinama g. Damira Krznara zbog kojeg je “upitna njegova trenerska pozicija”, demantiramo da se radi o teškoj bolesti. Riječ je o autoimunoj bolesti koja je pod kontrolom i ni na koji način ne utječe na njegovo obavljanje poslova glavnog trenera i sportskog direktora, kako sada tako ni u budućnosti.

Trener u potpunosti je posvećen poslu i koncentriran na uspješan završetak sezone, osvajanje dvostruke titule te pripreme za iduću natjecateljsku sezonu.

Tekstove o narušenom zdravlju našeg glavnog trenera smatramo zadiranjem u privatnost g. Krznara te pokušajem destabilizacije momčadi i kluba u ključnim trenucima sezone kada očekujemo osvajanje još jednog naslova prvaka Hrvatske i ulazak u finale Hrvatskog nogometnog kupa, prenosi RTL.

Najnovije

Još iz rubrike