27.8 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska VIDEO Krš i lom u Dubravi, jedan pješak za dlaku izbjegao smrt,...

VIDEO Krš i lom u Dubravi, jedan pješak za dlaku izbjegao smrt, drugi ozlijeđen kad je rukama zaustavljao auto

Oko 14,30 sati na Aveniji Dubrava dogodila se prometna nesreća u kojoj je oštećeno više vozila, a jedan automobil se okrenuo na krov. Trenutak nesreće zabilježila je nadzorna kamera na obližnjoj trgovini, prenosi N1.

Vozač je velikom brzinom jurio po Aveniji Dubrava i udario u nekoliko parkiranih auta pored trgovačkog centra Dubrava oko 14.30 sati u ponedjeljak, potvrdili su iz zagrebačke policije.

– Taman sam izašla iz tramvaja kada je dojurio i pobrao parkirane aute. Ljudi su ga izvukli van iz auta i posjeli, a šteta na drugim vozilima je velika – ispričala je čitateljica.

Vozač je Audijem doslovno ‘pokupio’ automobile koji su bili parkirani.

Ukupno je oštećeno osam vozila, a samo puka sreća spasila je od smrti pješaka koji je doduše nepropisno pretrčavao Aveniju. Na snimci se vidi kako nestaje u oblaku prašine koju diže jureći Audi, ali uspijeva pretrčati na drugu stranu kolnika. Da je možda samo sekundu bio sporiji ili na trenutak zastao vjerojatno ne bi izbjegao smrt.

Čim se prašina malo slegla, počeli su se skupljati prolaznici, brzo su stigle i policija i hitna pomoć. Očevid je potrajao, tramvajski promet je bio u prekidu, a sreća u nesreći je da su samo lakše ozlijeđeni vozač Audija i pješak Paško Krstić kojeg je prednjim dijelom udario BMW.

Paško Krstić koračao je pločnikom Avenije Dubrava prema istoku. Uspio je samo zgrčiti ruke i pokušati se zaštiti u trenutku kad je po tramvajskim tračnicama već na boku projurio Audi. Ulicom su letjeli dijelovi, a Paško rukama zaustavlja sivi BMW koji je od naleta Audija prvo udario u vozilo parkirano ispred sebe, pa prednjim dijelom “presjekao” put pješaku, piše Jutarnji.

Najnovije

Još iz rubrike