8.7 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Detalji horora u Osijeku: Susjeda prva posumnjala da nešto nije u redu:...

Detalji horora u Osijeku: Susjeda prva posumnjala da nešto nije u redu: Jedna stvar kod Bojana mi je bila posebno čudna

Policija nakon obavljenog očevida sumnja kako je Osijeku Bojan V. (39) ubio svog oca Radovana (74) nakon čega se pokušao ubiti. Policajci su u ponedjeljak poslijepodne ušli u obiteljsku kuću u Reisnerovoj 42 i ondje zatekli teško ozlijeđenog 39-godišnjaka, dok je njegov otac bio mrtav. Mlađi muškarac odmah je prevezen u Klinički bolnički centar Osijek, gdje mu je pružena liječnička pomoć. Intenzitet njegovih ozljeda, kao i uzrok smrti 74-godišnjaka, za sada nisu poznati javnosti, piše Glas Slavonije.

Da se nešto čudno događa u kući u kojoj žive otac i sin posumnjala je susjeda, koja tri dana nije mogla stupiti u kontakt s Radovanom, kojem je trebala donijeti novac za režije.

Vidjela je njegova sina na ulaznim vratima u petak, a koji joj je na upit o očevom stanju samo kratko odgovorio: “Tako- tako…”

Sutradan joj je, pokucavši na prozor, rekao da je tata u bolnici. U međuvremenu je susjeda tijekom vikenda kontaktirala Radovanova šogora, koji ima ključ od kuće, i koji je došao te pokušao otključati vrata, no nije uspio.

Prva susjeda je neposredno nakon početka policijskog očevida rekla za Glas Slavonije kako je, čuvši od 39-godišnjaka da mu je otac u bolnici, htjela otići k Radovanu u bolnicu, koju je kontaktirala, odnijeti pidžamu i još neke stvari, no prespajali su je s odjela na odjel i na kraju rekli kako nisu zaprimili pacijenta pod tim imenom i prezimenom.

Nakon kraćeg razmišljanja žena je pozvala policiju i sve im to ispričala. Policajci su uistinu brzo došli, a nakon njih i vatrogasci, koji su otvorili vrata. Ušavši u hodnik, pa u kuću u Reisnerovoj 42, imali su što vidjeti, mrtvog i ozlijeđenog muškarca.

– Policijski službenici telefonski su u ponedjeljak evidentirali dojavu zabrinute susjede da nekoliko dana nije vidjela 74-godišnjeg susjeda iz Osijeka. Dolaskom na adresu te ulaskom u kuću, policijski službenici pronašli su ozlijeđenog 39-godišnjeg hrvatskog državljanina. Daljnjim pregledom kuće pronađeno je mrtvo tijelo 74-godišnjeg hrvatskog državljanina. Ozlijeđeni 39-godišnjak prevezen je u Klinički bolnički centar Osijek, gdje mu je pružena liječnička pomoć. Na mjestu događaja očevid je obavio zamjenik Županijskog državnog odvjetnika uz stručnu pomoć očevidne ekipe Policijske uprave osječko-baranjske. Na temelju do sada provedenog kriminalističkog istraživanja sumnja se na ubojstvo i pokušaj samoubojstva te policijski službenici nastavljaju daljnje kriminalističko istraživanje u cilju rasvjetljavanja svih okolnosti događaja – stoji u policijskom priopćenju koje potpisuje Zoran Kon, glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske.

Policijsko otkriće bilo je šokantno za sve susjede, a posebice za ženu koja je, bojeći se za susjeda, pozvala policiju, piše Glas Slavonije. Kod nje je dodatnu sumnju još u petak pojačao izgled susjeda kada ga je pitala kako mu je otac. Bojanu je odjeća bila potpuno prljava te joj je samo kratko odgovorio na pitanje i potom ušao unutra.

Susjedi inače nisu imali nikakvih problema s ocem i sinom, niti su čuli svađu koja bi dolazila iz njihove kuće. Jedno vrijeme Bojan je otišao raditi u Njemačku, a Radovan je ostao sam, s obzirom na to da mu je supruga prije nekoliko godina preminula.

Bojan se iz Njemačke u roditeljsku kuću vratio prije godinu dana, i od tada je živio s ocem, piše Jutarnji.

U kući u Osijeku pronađen mrtav muškarac, drugi teško ozlijeđen

Najnovije

Još iz rubrike