Nijemci uhvatili Pereza u laži: Otkriven dokument koji sve pokazuje

Ilustracija

Bayern, Borussia Dortmund i PSG odbili su se priključiti novoosnovanoj Superligi. Barem zasad. Međutim, predsjednik Real Madrida i šef Superlige, koju sačinjava 12 klubova, šest iz Engleske i po tri iz Španjolske i Italije, Florentino Perez u intervjuu za španjolske medije izjavio je da navedeni klubovi nisu ni pozvani u novo natjecanje.

„U ovom trenutku nismo pozvali PSG, a ni oba njemačka kluba. Mogli bismo imati 15 klubova i još pet onih koji se izmjenjuju. Kada je izašao naš prijedlog, netko je rekao, ne znam zašto, da ćemo ukinuti domaće lige. Nitko sa zdravim razumom ne želi to napraviti. Zar bi Englezi okončali svoju Premierligu!? Ne možemo imati Superligu s 50 klubova, no Roma ili Napoli također će imati šansu nastupiti. Ali ono što donosi novac, to je 15 fiksnih klubova koji će igrati međusobno svaki tjedan“, kazao je Perez u razgovoru za El Chiringuito.

Njemački magazin Der Spiegel objavio je dokument o pokretanju Superlige kojim demantira Pereza. Naravno, ako je doista autentičan. Trima klubovima ponuđeno je ne samo da postanu članovi nego i “dodatni osnivači”. U dokumentu su navedeni rokovi do kojih bi trebali odgovoriti na ponudu. PSG je dobio dva tjedna, a Bayern i Borussia Dortmund mjesec dana, piše Gol.hr

Share This Article