8.6 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Muškarac je u Centar ušetao sam, verbalno je napao socijalne radnice, a...

Muškarac je u Centar ušetao sam, verbalno je napao socijalne radnice, a potom se obrušio na inventar

Zagrebačka policija potvrdila je Jutarnjem listu da se danas oko 10 sati u Centru za socijalnu skrb u Ivanić-Gradu dogodio incident kojeg istražuju. Centar je smješten u Ulici Franje Jurinca 6 u Ivanić Gradu.

Prema do sada ustanovljenom, muškarac je u Centar došao radi rješavanja obiteljskih problema, navodno u vezi djece. Počeo je galamiti na osoblje Centra, a potom se “obrušio” na inventar i pričinio štetu.

Policija ga je privela u policijsku postaju Ivanić-Grad i trenutno se nad njim provodi i kriminalističko istraživanje. Nakon toga će biti poznata kvalifikacija prijave protiv muškarca koji je verbalno napao i osoblje i zaštitarku.

Nije isključeno da je ovakav nasilni ispad posljedica situacije koja se dogodila u Novoj Gradišci, te brojnih prozivanja djelatnika Centara za socijalnu skrb.

Kako su iz Jutarnjeg lista doznali od policije, ni zaštitarka niti itko od djelatnika Centra nije ozlijeđen, a muškarac je u Centar došao sam.

Ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović ranije je izjavio kako je prema preliminarnim informacijama okidač za napad bilo izdvajanje djece iz obitelji, piše Jutarnji.

Aladrović: U Ivanić Gradu napad na socijalne radnike. Okidač izdvajanje djece iz obitelji

Najnovije

Još iz rubrike