3.9 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Nećak Darka Milinovića razbijao stvari po Općoj bolnici Gospić

Nećak Darka Milinovića razbijao stvari po Općoj bolnici Gospić

Radiolog Dragan Jakovljević izazvao je u noći na četvrtak pravi mali kaos u Općoj bolnici Gospić kad je na odjelu razvalio vrata i lomio CD-e. Riječ je o nećaku bivšeg ministra zdravstva i sadašnjeg ličko-senjskog župana Darka Milinovića.

– Oštro osuđujem incident koji se dogodio i ekspresno je izbačen iz stranke LiPO. Nitko nema pravo rušiti pobjednički mentalitet koji stranka ima – bio je kratak Milinović, koji je zvučao razočarano nećakom. Rekao je kako ga ne štiti te da će tužiti sve one koji to tvrde.

Iz Policijske uprave ličko-senjske potvrdili su kako su u četvrtak u 7.45 sati dobili dojavu o incidentu u bolnici. Proveli su očevid i utvrdili kako je osumnjičeni, pri čemu nisu objavili njegov identitet, napravio kazneno djelo oštećenja tuđe stvari. Ipak, neće ga goniti po službenoj dužnosti nego takvu prijavu službeno mora podnijeti Opća bolnica Gospić, u kojoj radi. Za to imaju i službeni rok od 90 dana.

Iz bolnice se nisu javljali na niz poziva, a do objave teksta 24sata nije dobio niti odgovor na upit poslan e-mailom.

Lika Portal objavio je anonimno pismo zaposlenika te ustanove u kojem piše da im je dosta Jakovljevićeva divljanja.

– Kako se i dalje ne bi događali slični ispadi i ustaljena zataškavanja nedjela radi divljanja imenovanog, kao zaposlenici bolnice molimo medije i državne institucije da se nas i pacijente bolnice hitno zaštiti – piše u pismu.

Inače, ovo je najmanje treći poznati Jakovljevićev incident zbog kojeg se Milinović crvenio. U prosincu 2009. bio je s grupom pijanih mladića koji su došli čestitati Božić zaposlenicima, trgali inventar i snimali. Prije tog incidenta prijavili su ga jer je razbio vrata, prenose 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike