6.7 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Policija na Valentinovo zatekla proslavu vjenčanja: Mladenci i ugostitelj sumnjiče se za...

Policija na Valentinovo zatekla proslavu vjenčanja: Mladenci i ugostitelj sumnjiče se za kazneno djelo

Protivno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, na području Đurđekovca u zatvorenom ugostiteljskom objektu održana je proslava svadbene svečanosti zbog čega se vlasnik ugostiteljskog objekta (48) te mladenci, 22-godišnjakinja i 23-godišnjak, sumnjiče za kazneno djelo “Širenje i prenošenje zaraznih bolesti“.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke zatekli su ugostiteljski objekt da posluje u nedjelju, 14. veljače, otprilike sat vremena iza ponoći. U objektu je zatečeno, legitimirano i provjereno ukupno 13 osoba, od čega četiri zaposlenika i devet gostiju. Prilikom postupanja policijskih službenika nije bilo uporabe sredstava prisile.

Zbog sumnji na nepoštivanje preporuka i mjera, postupali su policijski službenici u suradnji s djelatnicima Državnog inspektorata, koji su zapečatili objekt.

– U sklopu kriminalističkog istraživanja, 48-godišnji vlasnik ugostiteljskog objekta te organizatori proslave, 22-godišnjakinja i 23-godišnjak, privedeni su u službene prostorije Policijske uprave zagrebačke na kriminalističko istraživanje zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo „Širenje i prenošenje zarazne bolesti“ iz članka 180. st.1. Kaznenog zakona te je protiv njih podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, priopćila je PU zagrebačka, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike