11.9 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Lino Červar je duboko potresen: Izgubili smo jednog velikog čovjeka, sportaša, trenera

Lino Červar je duboko potresen: Izgubili smo jednog velikog čovjeka, sportaša, trenera

Lino Červar bio je u potpunom šoku. Vijest o tragičnoj smrti Zlatana Saračevića zatekla ga je kao i mnoge koji su Sarača osobno poznavali, ili samo znali, voljeli i poštivali zbog svega što je dao i značio u hrvatskom rukometu.

“Nije mi jasno, stvarno mi nije jasno, ja sam u potpunom šoku! Znam da nije bio bolestan, nije mi jasno…”, ponavljao je potreseni Lino.

“On je bio primjer trenerske struke, sportskog ponašanja, olimpijski pobjednik, bio je i moj pomoćnik 2018. godine na Europskom prvenstvu. Bio je sve to, ali prije svega bio je čovjek. Nikad o nikome nije rekao jednu lošu riječ, i nitko o njemu nikada nije mogao reći ništa loše. Ne kažem to reda radi, zaista”, rekao je za SN Červar nakon što je čuo tragičnu vijest iz Koprivnice.

Potom se prisjetio…

“Ja sam mu znao i pokojnog oca, on je isto bio veliki igrač, i igrao je na istom mjestu desnog vanjskog. Ma užas. Izgubili smo jednog velikog sportaša u ova nesigurna i teška vremena. Ovo je stvarno jedan težak udarac i za rukomet, i naš sport i sve nas koji smo ga znali. Šokiran sam, teško mi je u ovom trenutku govoriti. Izgubili smo jednog velikog čovjeka, sportaša, trenera. Strašno, bio je stvarno velik čovjek, ljudina”

Drama u Koprivnici: Preminuo Zlatan Saračević, pozlilo mu nakon velike pobjede

Najnovije

Još iz rubrike