0.2 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Mia se javila Albini: Želim ti svu sreću u pripremi za Eurosong!

Mia se javila Albini: Želim ti svu sreću u pripremi za Eurosong!

U subotu se na Dori u Opatiji 14 finalista borilo za Eurosong. Kao što je vjerojatno većini poznato, u Nizozemskoj će nas predstavljati mlada Splićanka Albina Grčić (22).

Iako, kako nam je rekla, još nije u potpunosti svjesna toga da je pobijedila, na svom Instagram profilu podijelila je nekoliko fotografija s izbora hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije i zahvalila glasačima na ogromnoj podršci. Njezini fanovi u komentarima su joj pisali kako će u Rotterdamu biti savršena i neka se uopće ne brine.

Dobila je i čestitke što je završila na prvom mjestu, a među čestitarima se našla i Riječanka Mia Negovetić, kojoj je prošle godine pobjeda izmakla za dlaku i otišla u ruke Damira Kedže. Natjecala se i ove godine i bila je trećeplasirana.

– Čestitam na zasluženoj pobjedi na Dori. Želim ti svu sreću i snagu u pripremi za Eurosong i da budeš super u Rotterdamu! Bravo za cijeli tim – napisala je Mia, a njezin komentar odmah su počeli lajkati Albinini fanovi.

Nije dugo trebalo i Albina joj je odgovorila:

– Draga Mia, hvala ti na željama. Hvala za dobru atmosferu i podršku. Bila si prekrasna i veselim se tvom radu i pjesmama – napisala je Grčić, pišu 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike