17.9 C
Zagreb
Naslovnica Sport I srpska liječnica brine se za Schumija: Ne mogu reći kako je

I srpska liječnica brine se za Schumija: Ne mogu reći kako je

Kakvo je pravo stanje Michaela Schumachera (52) više od sedam godina od nesreće na skijanju, i dalje je prilično tajan podatak.

A otkriti ga nije htjela ni Milana Tasić, liječnica iz Srbije koja je dio medicinskog tima koji se brine i zdravlju legendarnog vozača Formule 1.

– To su informacije o kojima ne mogu pričati, zaista – rekla je za TV Prvu.

Tasić je magistrirala regenerativnu medicinu u Montpellieru, a uz parišku Sorbonu radi i u bolnici Georges-Pompidou.

Javnost bi uskoro trebala upoznati sve što se događalo zadnjih sedam godina sa Schumacherom budući da je njegova obitelj pristala na snimanje dokumentarca.

Realizatori će biti njemački dvojac Michael Wech i Hanns-Bruno Kammertons koji su se odlučili za jednostavan naziv “Schumacher”, no detalji o izlasku još se ne zna.

Zna se, pak, da će dobiti na korištenje dobiti ekskluzivne slike iz doma u kojem se trenutno oporavlja veliki Nijemac te da će u snimanju sudjelovati i Michaelova supruga Corinna te Schumijev otac Rolf, kći Gina-Maria i sin Mick koji će sljedeću sezonu voziti za Haas.

– Film prikazuje Michaelovu impresivnu karijeru, ali i mnogo lica kompleksne ličnosti – objasnila je Sabine Kehm, glasnogovornica obitelji Schumacher, prenose 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike