-1.8 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Studenti su partijali kraj doma na Savi: Ako Vlada može kršiti mjere,...

Studenti su partijali kraj doma na Savi: Ako Vlada može kršiti mjere, možemo malo i mi

Studenti smo, mjesecima ništa ne radi, moramo negdje imati ispušni ventil. Na otvorenom smo, ne vidim veliki problem u tome, kažu studenti Studentskog doma Stjepan Radić, koji su se zabavljali ispred doma, ali i na obližnjem parkiralištu kod Sportskog parka Mladost.

– Ovakvog druženja ima svaki vikend. Počinje se u kampusu, a onda oko 22 sata redari zamole da se ide u sobe, ali uglavnom studenti odu do parkinga kraj Roka. Sinoć je došla i policija koja je otjerala studente, ali su se neki opet vratili – kažu studenti i naglašavaju da su svjesni pandemije, ali da ih moramo razumjeti.

– Situacija je teška, ali i psiha je na ivici, ispitni su rokovi, stres, moramo se malo opustiti. A uz to, kad vidimo da se i državni vrh ne drži mjera, onda nas lupi i inat. Ako oni mogu kršiti mjere (više od 25 ljudi na sprovodu saborskog zastupnika Miroslava Tuđmana op.a.), onda možemo malo i mi – objašnjavaju studenti.

Osim toga, brojna druženja sinoć su se dešavala i, sad već tradicionalno, ispred HNK-a Zagreb, ali i na Cvjetnom trgu, gdje su brojni građani uživali u toplom vremenu na otvorenom, pišu 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike