10.5 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Vandalizirali HGSS-ov kombi: Ne razumijemo motiv ni razloge. To nije prvi put

Vandalizirali HGSS-ov kombi: Ne razumijemo motiv ni razloge. To nije prvi put

Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) na svom je Twitter profilu objavila fotografije njihovog vozila koje su ujutro zatekli oštećeno u Novoj Gradiški, zbog čega je njihov tim kasnio u Petrinju, prenosi N1.

“Baš kad je kombi #HGSS Slavonski Brod napunio jubilarnih 400.000 km, netko je tijekom noći pokidao brisače, otkinuo retrovizor i tablice”, objavio je HGSS i dodao na svom profilu na Twitteru:

“Zaista ne možemo shvatiti motiv i razloge oštećivanja vozila HGSS-a. Nije prvi put da su s vozila skinut dijelovi ili da su oštećena. Ovakvim postupcima se direknto može ugroziti nečiji život.”

“Šteta je prijavljena policiji a zbog svega je naš tim kasnije krenuo prema Petrinji. Srećom u voznom parku imamo 4 vozila, pa je tim uskočio u zamjenu.”

“Naši timovi od početka interveniraju na području pogođenom potresima. Vozila su još uvijek jedan od osnovnih alata u našem djelovanju i zato smo ostali neugodno iznenađeni stanjem kombi vozila koje je bilo parkirano ispred prostora u Novoj Gradiški. Naime, baš kad je kombi napunio jubilarnih 400.000 km, netko je tijekom noći pokidao brisače, otkinuo retrovizor i tablice”, objavljeno je na HGSS-ovom profilu na Facebooku:

“Jedan od četvorice u parku je i naš Defender o kojem bi se moglo puno toga napisat. Memoari o tome gdje je sve bio, koliko je puta ‘izvukao’ situaciju bi vjerojatno bili interesantni. Izgleda da nam i on najavljuje mirovinu. Ponovo na putu za Petrinju, danas je stao i tek ga je vučna služba osposobila za nastavak putovanja.”

Najnovije

Još iz rubrike