2.6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Chef stao u obranu osoblja KB Dubrava: Prema njima se kanalizira bijes...

Chef stao u obranu osoblja KB Dubrava: Prema njima se kanalizira bijes koji treba ići na drugu adresu

Bolnička zabava u KB Dubrava koja se odvijala u podrumskim prostorijama Hitnog prijema naišla je na brojne osude, no u obranu medicinskih sestara, tehničara i osoblja koje se tamo okupilo stao je chef Mate Janković.

Na svom je Facebook profilu niti jedno radno mjesto ne bi trebalo biti mjesto za proslave, no dodao kako svi griješe. “Javnost se okomila na medicinske sestre koje slave u bolnici. Ista ona javnost koja ima Božićne tulume u uredima, na radnom mjestu časti kolačima i pićem za rođendan, ili se proveseli petkom pred vikend nakon radnog vremena. Ista ona javnost koja se i velikom dijelu ne drži mjera.

Ako ćemo iskreno, niti jedno radno mjesto nije za feštu. Uostalom, slavili su odlazak jedne od njih u Njemačku, a restorani su zatvoreni. Ako to nije razlog za razbit se uz tamburaše – ne znam što je. Svi griješimo, al ne moramo iza toga biti govna jedni prema drugima. Prema njima se kanalizira bijes koji zapravo treba ići na drugu adresu. A kad vidiš što o tebi misle nakon što gineš za njih na opasnom radnom mjestu, za k***c od plaće, mora da je slađe odj***t. Iza toga samo treba reći – zbogom žohari”, napisao je na svom Facebook profilu, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike