5.5 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Sukob Škore, Severine i Pupovca oko prezimena

Sukob Škore, Severine i Pupovca oko prezimena

Kao nije, a opet, čini se, bitno je. O tome tko se kako preziva i s kim je u braku ovih se dana opet raspravlja, i to nakon što je čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro gostovao u emisiji “Nedjeljom u 2”.

Upitan o Severininoj izjavi iz lipnja, u kojoj kaže da je Škoro “u poznoj mladosti silno htio postati panonski mornar, ali je zaboravio da postoji Đorđe Balašević”, potpredsjednik Sabora odgovorio je da se “nikad nije bavio kolegicom Severinom na toj razini”.

– Ne koristim Wikipediju ni izjave kolegice… kako se već sad preziva, više ne znam… – rekao je u emisiji Škoro, a na tu se izjavu referirao jedan od pratitelja pjevačice na Instagramu. “Čovik ti je zaboravio prezime”, rekao joj je izvjesni Denis Bašić, a ona odgovorila da ne skrivaju svi prezime “kao što Škoro skriva da mu je žena srpskih korijena”.

– Što mi je, naravno, super. Kad sam to saznala, bilo mi je drago što imamo tako liberalnog ultradesničara – rekla je Severina. A na podrijetlo Škorine supruge osvrnuo se i predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac, koji je ovaj tjedan gostovao u “Pressingu” na N1.

Upitan o djevojčici koja je poginula u potresu u Petrinji, odnosno o tome je li trebao govoriti o tome da je djevojčica iz “miješanog braka”, Pupovac je kazao da “nikome nije prebrojavao krvna zrnca”.

– Mene optužuju oni koji već 30 godina to rade. Jedan primjer je gospodin Miroslav Škoro, on je kampanju gradio na prebrojavanju krvnih zrnaca, a sam je u braku sa ženom srpskog podrijetla iz SAD-a – objasnio je Pupovac, kojeg je Škoro ranije nazvao “etnobiznismenom”. Sa Severinom je sukob počeo na ljeto, kad mu je, nakon izjava o pobačaju, pokazala srednji prst, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike