6.4 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Kristina Ikić Baniček: Nikog ne zanima je li Žinić i dalje partijski...

Kristina Ikić Baniček: Nikog ne zanima je li Žinić i dalje partijski predsjednik HDZ-ove organizacije

Reporterka N1 razgovarala je sa sisačkom gradonačelnicom Kristinom Ikić Baniček o ostavci Ive Žinića na mjesto predsjednika županijske organizacije HDZ-a.

“Mislim da apsolutno niti jednu građanku niti potresom pogođenog područja niti ostatak Hrvatske ne zanima je li Ivo Žinić i dalje predsjednik zavičajne udruge Marinbroda, je li i dalje predsjednik lovačkog društva i je li i dalje partijski predsjednik HDZ-ove organizacije. Ono što je i dalje sporno javnosti je da je osoba koja nema morala, nema etike i koja je ostvarila očito protuzakonito materijalnu korist i da je i dalje na poziciji na kojoj će moći baratati s velikim novcima koji će se slijevati na ovo područje iz državnog proračuna, a koji će biti namijenjeni za obnovu”, kaže Ikić Baniček.

“Biste li vi željeli da vam sredstvima koja vam država pošalje za obnovu, da njima upravlja Ivo Žinić, mislim da ne biste”, dodaje.

Očekuje da će Ivo Žinić ostati na poziciji župana Sisačko-moslavačke županije do lokalnih izbora.

“Mislim da nema izbora dalje ostati na trenutnoj poziciji. Svaki dan nova afera i novo prljavo rublje koje izlazi od obitelji Žinić. Zapravo nam je danas priopćio sve ono što smo znali”, rekla je Ikić Baniček.

Najnovije

Još iz rubrike