Muškarci odabrali: 10 komada odjeće koje vole vidjeti na ženi

Unsplash

Ženu je najljepše vidjeti golu, najvjerojatniji je odgovor muškaraca na pitanje koja im se odjeća za pripadnice nježnijeg spola najviše sviđa. Ipak, ponekad baš pokrivanje doprinosi zamišljanju onog što je ispod, a ovo je 10 odjevnih artikala u kojima su im dama najprivlačnije – što može odudarati od stereotipa kako žele vidjeti što više kože.

1. Pencil suknja

Unatoč sterotipu da su muškarcima najdraže minice, čak 60 posto njih preferira suknje čija se duljina kreće do 10-ak cm iznad koljena, što je dovoljno da se dio noge otkrije, a da opet ne izgleda previše golišavo. Najviše im se sviđaju modeli koji naglašavaju liniju tijela, osobito stražnjicu – kao što su pencil suknje.

2. Bijela potkušulja/majica

Ovaj jednostavan komad odjeće nešto je najseksi što mogu vidjeti na ženi za svakog četvrtog muškarca. Iako cijenom i modelom ništa posebno, seksipil proizlazi iz ideje da je pomalo prozirna, podsjeća na krevet…

3. Halteri

Ovo je nešto čija je namjena da bude seksi, a to halteri doista jesu – barem tako kaže čak 87 posto muškaraca.

4. Tajice i trenirke

Iako dame misle kako su muškarcima uvijek privlačnije u sređenom izdanju, tajice i trenirke imaju dvije prednosti – djeluju kao da se ona nije previše trudila da izgleda seksi i daje dojam pristupačne djevojke iz susjedstva, a druga je to što odlično ocrtavaju stražnjicu i noge.

5. Crvena haljina

Haljina je komad odjeće koji uvijek djeluje ženstveno, barem tako misli 71 posto muškaraca. Crvena boja je dakako najbolji odabir, jer dvije trećine muškaraca najviše vole vidjeti tu boju na svojoj partnerici.

6. Brazilske gaćice

Žene su u krivu ako misle da su muškarcima najdraže tange. To ne znači da one nisu seksi, no komad donjeg rublja s malo više materijala ostavlja više mjesta mašti, a gaćice brazilskog kroja su upravo to. Pamučne, čipkaste, šarene – sve mogu djelovati privlačno.

7. Košulja

Komad odjeće koji je praktičan, može biti poslovan i ležeran, a ostavlja na maštu dio o otkapčanju gumbi seksi je za 72 posto muškaraca.

8. Otvorena leđa

Većina žena će u želji da izgleda seksi posegnuti za dekoltiranim komadom odjeće koji naglašava grudi, no iako će se većina muškaraca složiti kako je to privlačno, čak 87 posto muškaraca smatra kako je elegantnija, a opet seksi varijanta otkriti leđa.

9. Štikle

Ovaj komad je ono što se stereotipno, ali i doista sviđa muškarcima – za 91 posto njih one su najseksi obuća za žene. Ipak, treba pripaziti na visinu samih štikli, jer bi previsoke pete i žena koja na njima ne zna hodati odbilo preko polovice muškaraca.

10. Uske traperice

Hlače koje se najviše nose, ali i pomno biraju to su s razlogom – svaki drugi muškarac smatra da je žena koja dobro izgleda u trapericama u startu seksi. Naglasak je naravno na dobar kroj, koji ističe stražnjicu, prenose 24sata.

Facebook Komentari