Valentić: Najvažnije mi je da su roditelji dobro, saniramo štetu

Instagram

Potres jačine 6,2 prema Richteru u utorak je napravio ogromnu štetu na području Petrinje, Siska i okolice. Mnogi su otišli u Petrinju kako bi sanirali štetu i pružili pomoć ljudima koji su ostali bez domova. Među njima je i glumac, model i fitness trener Mario Valentić (40), koji je odrastao u Petrinji.

Stradala je kuća njegovih roditelja, a on s prijateljima radi na popravljanju štete. Javio se iz stradale kuće u Petrinji.

– Kuća u kojoj žive moji roditelji ima štete na krovu, koju smo djelomično sanirali. I sada je upravo popravljamo. Dimnjaci su se srušili i time se bavimo – govori Mario.

Kaže kako su njegovi roditelji u šoku, ali su dobro. Spavali su u automobilu.

– Najvažnije je da su živi – kaže Valentić.

Mnogima je prošla noć bila neprospavana. Ljudi su boravili u automobilima, na cesti ili su pronašli privremeni dom. Većina njih koja je doživjela potres nije mogla mirno zaspati od straha i šoka. Mario je, također, jedva oka sklopio.

– Vratio sam se sinoć kasno u Zagreb i sada sam ponovno otišao u Petrinju. Nisam mogao zaspati, oči sam sklopio na možda sat vremena. Ali i ja sam dobro, to je bitno. Djelujemo, radimo. Bit će sve dobro – rekao je Mario, pišu 24sata.

Share This Article