18.9 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska I Bandić komentirao otkriće o Dumovcu: Osobno ću ispitati utemeljenost tih informacija

I Bandić komentirao otkriće o Dumovcu: Osobno ću ispitati utemeljenost tih informacija

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić komentirao je u nedjelju navečer otkriće Nedjeljnog Jutarnjeg o strašnim uvjetima u kojima žive životinje u skloništu za nezbrinute životinje u Dumovcu.

Bandić kaže da su ga objavljene informacije neugodno iznenadila te najavljuje da će osobno otići u spomenuti azil za životnje i ispitati utemeljenost objavljenih informacija.

Bandićevu objavu na Facebooku prenosimo u cijelosti.

“Dragi sugrađani, neugodno su me iznenadile danas objavljene informacije o stanju u Azilu Dumovec. Zahvaljujem svima na javljanju, brizi i empatiji koju iskazujete prema životinjama.

Svi mi koji imamo kućnog ljubimca, koji nam je dio obitelji, posebno smo osjetljivi na bilo kakve informacije koje upućuju na nedovoljnu brigu ili još gore, zlostavljanje životinja. Osobno ću ispitati utemeljenost objavljenih informacija i do kraja ćemo rasvijetliti sve okolnosti u Dumovcu, gdje ću i osobno otići.

Završit ću riječima velikog Dostojevskog: ‘Čovječe, ne ponosi se svojom “superiornošću” nad životinjama, jer one su bez grijeha, dok ti svojom veličinom oskrvnjuješ zemlju.’, napisao je Bandić, piše Jutarnji.

Najnovije

Još iz rubrike