-1 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Astrolozi složni: Ovo je najbolji znak horoskopa

Astrolozi složni: Ovo je najbolji znak horoskopa

Kada bi postavili pitanje ljudima što misle, koji horoskopski znak zaslužuje titulu najboljeg, mnogi bi odgovorili – Vaga. Da je to tako potvrdili su i astrolozi koji su za portal Pink Villa otkrili zašto su baš Vage najbolje kao prijatelji, obitelj i partneri.

Svojim vještinama, jedinstvenim načinom razmišljanja, intelektom i smislom za modu, Vage će ‘ispuniti’ prostoriju u kojoj se nalaze i šarmirati sve prisutne. Osim toga, imaju naglašen moral, kreativnost i znanje – i to od mode pa sve do politike i drugih znanosti, ovisno za koje imaju interes.

Pristojne, čvrsto na zemlji, a opet samopouzdane, Vage ostavljaju odličan prvi dojam kada se upoznaju s nekim. Osim navedenih karakteristika, evo još nekoliko objašnjenja i glavnih razloga zašto su tako omiljene, prenosi N1.

Suosjećajne su

Možda nekad djeluju kao hladne, ali osobe u znaku Vage jako su suosjećajne – najviše od svih znakova. Može se reći da imaju ‘zlatno srce’ i da su uvijek spremne pomoći i to do te mjere da će radije naštetiti sebi nego dragim ljudima.

Optimistične su

Koliko god nervozne i anksiozne bile u nekim situacijama, uvijek će imati optimistične misli koje će prevladati.

‘Upijaju’ inteligenciju

Još jedna kvaliteta kojom zaslužuju titulu najboljeg znaka je intelektualnost i sposobnost za ‘upijanje’ još znanja. Znaju dosta stvari iz različitih područja i posvećuju se stvarima koje ih interesiraju. To znanje i načitanost iskoriste u pravim situacijama.

Racionalne su

Osim što znaju biti poput pravih diplomata, Vage razmišljaju i donose odluke racionalno. Vole razmisliti o svemu unaprijed.

Nisu svadljive

Izbjegavaju konflikte i uvijek pokušavaju riješiti problem brzo i jednostavno, prenosi Večernji list.

Najnovije

Još iz rubrike