Melania broji minute do trenutka kada će izaći iz Bijele kuće i razvesti se od Donalda!

Donald Trump izgubio je izbore, a kako izvori iz kruga Melanije Trump kažu, mogao bi uskoro izgubiti suprugu. Točnije, to kaže Marosa Manigault Newman, bivša suradnica aktualne Prve dame.

– Melania broji minute do trenutka kada će izaći iz Bijele kuće i razvesti se od njega – rekla je Newman objasnivši zašto to nije ranije napravila.

– Pazite, da je to napravila u trenucima dok je služio mandat, to bi bila neviđena sramota i poniženje. Donald bi sigurno pronašao način da ju kazni…

Druga bivša suradnica lijepe Slovenke, Stephanie Wolkoff, već godinama tvrdi da je brak između Melanije i Donalda nešto najbizarnije što je vidjela u životu. Priča navodno ide da se Melania rasplakala kada je prije četiri godine Trump postao predsjednik, a preseljenje iz New Yorka u Washington odgađala je punih pet mjeseci. Ona kaže da je to zbog toga što nije htjela da Barron prekine školu, a zli jezici su tvrdili da jednostavno nije bila zainteresirana za život s Donaldom.

– Ni u snu nije očekivala da Donald može pobijediti na izborima…

Melania je, naravno, negirala da je njihov brak u krizi i cijelo vrijeme je ponavljala da je u odličnim odnosima s Donaldom i da se nikada nisu svađali, piše Jutarnji.

Facebook Komentari