Iva Majoli poslije “vampirskog” zahvata blista, bacila se u biznis

Foto: Instagram

Bivša tenisačica Iva Majoli (42) u domaćoj javnosti posljednjih se godina rijetko pojavljuje nakon što je mjesecima 2012. punila medijske stupce prilično burnim razvodom od poduzetnika Stipe Marića. Svi njezini javni nastupi najčešće su vezani uz pojavljivanja na teniskim turnirima.

U svibnju ove godine pohvalila se na društvenoj mreži fotografijom peglanja bora, koja je oduševila njezine obožavatelje pa su je zasuli pitanjima o estetskom zahvatu na kojem je bila.

Bivša tenisačica na tretman pomlađivanja ‘vampirskim face liftingom’ pohitala je čim su se nakon popuštanja mjera otvorile zagrebačke estetske poliklinike, koje su tada tjednima bile zatvorene zbog korona virusa. Potrebna su tri tretmana u razmaku od mjesec dana, a cijena svakog je oko 3000 kuna. Efekt liftinga traje godinu dana.

Iva se sada pohvalila druženjem s prijateljicama na kavi, a otkrila je i da se radi o ‘poslu i zadovoljstvu’. Ipak nije rekla što smjeraju, ali mnogi su primijetili kako Zagrepčanka blista od sreće.

– Wow, Iva! – pisali su joj prijatelji.

Kada se u lipnju pojavila u društvu kolege Gorana Ivaniševića (53) na turniru Hrvatski Premier Tenis u Osijeku, prozvali su je da joj lice izgleda ‘drugačije’ nakon tretmana. Iva se nije obazirala na komentare, pišu 24sata.

Facebook Komentari