32.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Vidljive tange su opet u modi?

Vidljive tange su opet u modi?

Ovaj trend su učinile popularnim ikone poput Paris Hilton i Britney Spears, ali on je ubrzo izašao iz mode. No izgleda da sada celebovi ponovno vraćaju trend vidljivih tangi. Naime, Kim Kardashian je pokazala svoje crvene tange ispod Givenchyjeve haljine, a i pop pjevačica Dua Lipa ih pokazuje iznad traperica niskog struka, prenose 24sata.

No čini se da je potpora ponovnog vraćanja trenda vidljivih tangi podijeljena. Dvije manekenke, Rhian Sugden i Nicola McLean, dale su svoje viđenje ovog trenda bez ikakvih pritisaka i objasnile prednosti i mane vidljivih tangi.

‘Nisam ni prvi put bila zaljubljena u trend vidljivih tangi. Odakle ja dolazim tamo to nije baš šik. No ne možete poreći da Kim Kardashian, Dua Lipa i Bella Hadid ne izgledaju fantastično u bilo čemu što odjenu. Ali, mene ta ideja da obučem tange tako visoko na stražnjicu zgraža. Nikad neću biti osoba koja će govoriti da se žena treba čim više pokriti, ali mislim da je ovo s donjim rubljem ponekad previše.

Ono što je meni milijun puta više seksi je pokazivanje dekoltea bez trakica od tangi. Nemojte me pogrešno shvatiti, tange imaju svoje mjesto u našim ormarima. Uostalom, za to su i izmišljene. Zbog toga je pokazivanje svojih gaćica po prvi put bilo prava senzacija za djevojke. Bilo je to oglašavanje da žene mogu kontrolirati vlastitu seksualnost i ne bojati se pokazati je. No, ono što ja mislim da je revolucionarno je ne biti žrtva modno preoblikovanog trenda’.

‘Kada ću se napokon vratiti na crveni tepih, to ću pogledati s ponosom. I nitko me neće zaustaviti. Tanga koja se vidi ne samo da izgleda drsko, seksi i ikonično, već je i neuobičajena poruka ženske snage. Ako želim pokazati tange, moje je pravo to i učiniti – i nije me briga što netko misli. A tko bi mogao bolje vratiti vidljive tange u modu od Kim Kardashian?

Neki bi mogli reći da je ona samo reality zvijezda sa seks videom, ali ona je puno više od toga. Kim je pametna poslovna žena i moćna zagovornica prava žrtava. Ona je pametnica koji zna da zaklanjanje tangi Givenchy haljinom na Instagramu znači da i ona može svoje druge podvige dovesti u središte pozornosti.

Mrzim kad kritičari kažu da izlaganje vašeg tijela znači da vama manipuliraju muškarci. Trendseterice poput Kim i Due moćne su žene koje znaju voditi čopor, umjesto da pristanu na status quo. Ja na primjer, kada sam bila djevojčica, odrezala sam si gornji dio traperica kako bih ih učinila niskima.

Tada bismo izlazili na zabave s izloženim tangama s toliko izložene kože da je čudo što nikada nisam bila uhićena. Ali svidjelo mi se i to je bio moj način da se izrazim i kažem svijetu da se osjećam ugodno, seksi i da sam stvarno sigurna u svojoj koži. Čak sam nosila vidljive tange i prvi put kad sam išla upoznati obitelj svog supruga Toma. Pojavila sam se u krem, kratkom džemperu Karen Millen i odgovarajućim krem ​​tangama. Tomu se to očito svidjelo, zajedno smo već 15 godina, ali njegova je obitelj sigurno mislila da sam luda’, piše The Sun.

Najnovije

Još iz rubrike