20 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Veljača o novom dečku: Vito je iskren, udala bih se i treći...

Veljača o novom dečku: Vito je iskren, udala bih se i treći put

Glumica, scenaristica i producentica Jelena Veljača (39) u vezi je s bivšim savjetnikom Kolinde Grabar Kitarović (52), Vitom Turšićem. Vezu su potvrdili u rujnu kad su objavili zajedničku fotografiju na društvenim mrežama. Za Slobodnu Dalmaciju sad je progovorila o novom dečku.

– Vito i ja smo od prvog trenutka upoznavanja, od prvog razgovora, od prvog zajedničkog vremena koje je bilo provedeno u poslovnom okruženju, dakle uopće nije bilo temelja za zaljubljivanje, jednostavno povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav. A prvo što mi pada na pamet je da je briljantno pametan, utješno iskren, nježan i beskrajno duhovit. Ne mogu reći manje od toga – rekla je Jelena.

Veljača je bila dvaput u braku – najprije s Jankom Popovićem Volarićem (40), a potom i s Draženom Čučekom (50) s kojim ima kćer Lenu. Na pitanje vjeruje li i dalje u instituciju braka i bi li se ponovno udala, odgovorila je potvrdno.

– Teško pitanje. Bih, teoretski, jer vjerujem u ljubav i jer vjerujem u odnose koji traju. S druge strane, nakon dva teška razvoda, teška u emotivnom smislu, zaista bih morala duplo vjerovati da je taj treći put zaista zauvijek – rekla je glumica, prenose 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike