Maja pokazala ultrazvuk bebe: Što mislite je li cura ili dečko?

Foto: Instagram

Jedan od najčudesnijih trenutaka u mom životu. Kad prvi puta vidiš ovako bebu, osjećaj je neopisiv, napisala je pjevačica Maja Šuput Tatarinov (41) uz kadrove sa ultrazvuka. Istaknula je kao je to bilo 19. rujna, kada je bila u 12. tjednu trudnoće. Spol još uvijek nisu znali.

– Beba udobno sjedi, nismo vidjeli spol. Ovo je bio 12. tjedan… Što mislite je li cura ili dečko? – upitala je Maja svoje pratitelje. Osim brojnih čestitke i želja da joj cijela trudnoća prođe savršeno, kao i porođaj, bilo je i onih koji su po slici s ultrazvuka nagađali o kojem se spolu radi.

– Mislim da je dečko. Čini mi se kao da nešto vidim na drugoj slici. Ali ja imam četiri dečkića pa možda ništa drugo ne znam vidjeti – komentirala je jedna pratiteljica, a druga je dodala:

– Curka je, već se vidi da je mamina.

Svi su se pratitelji složili u jednom – najvažnije je da dijete bude zdravo, neovisno o spolu.

Sretne vijesti Maja je na društvenim mrežama podijelila sredinom prošlog tjedna. Tada je istaknula da je u 15. tjednu trudnoće.

– Iznenađenje. Dragi moji, od svih objava i najava, imam puno veću vijest od svih dosadašnjih. Ova je za nas najljepša, najčudesnija i toliko magična da vam ne mogu opisati naše osjećaje. Naime, u našu malu, ali prepunu ljubavi obitelj, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir – rekla je Maja pa nastavila:

– Napokon je došao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto uspomenu na rast u maminom trbuščiću. Danas slavimo 15 tjedana u nadi da će sljedećih 25 proći ovako lijepo i sigurno za nas. Poželite nam sreću – napisala je Maja na društvenim mrežama. Ona i suprug Nenad presretni su što će njihova obitelj biti bogatija za još jednog člana, pišu 24sata.

Facebook Komentari