Jedna od najbogatijih Hrvatica objavila prvu sliku bebe nakon poroda: Serena, upotpunila si nas

Tamara Ecclestone Rutland, kći bivšeg šefa Formule 1, Bernieja Ecclestonea i Riječanke Slavice Radić, objavila je na društvenim mrežama prvu fotografiju malene kćeri.

“Prije tri tjedna upotpunila si nas, malena Serena”, napisala je ispod fotografije na kojoj starija kći, šestogodišnja Sofia ili Fifi u krilu drži sestricu, a tu je i njihov psić Teddy.

“Kada vidim koliko Fifi voli svoju seku sretnija sam i ponosnija no što sam ikad mogla sanjati.” – dodala je.

Tamara je rodila u Gstaadu u Švicarskoj, gdje obitelj ima vilu, 24. rujna, a sretnu vijest s javnošću je prvi podijelio njezin tata Bernie (89). On je i sam nedavno postao otac i to četvrti put – njegova supruga Fabiana Fossi donijela je na svijet malenog Acea i to u istoj bolnici u Švicarskoj.

Inače, vijest o rođenju malene Serene bila je poprilično iznenađenje. Naime, Tamara je uspjela sakriti trudnoću iako je tijekom ljeta koje je većim djelom provela u Hrvatskoj, na Jadranu često bila u medijima, a i sama je objavljivala fotografije na društvenim mrežama.

Uživala je sa suprugom Jayem Rutlandom i kćeri, te sestrom Petrom i njezinim partnerom Samom Palmerom krstareći na očevoj jahti, slavila rođendan na Hvaru, šetala po Dubrovniku no nitko nije otkrio da bogata nasljednica o kojoj britanski mediji obožavaju pisati, očekuje prinovu, piše Jutarnji.

Facebook Komentari