Imate Vagu oko sebe? Šarmeri o kojima morate znati puno više

Vage, čija vladavina traje od 23. rujna do 22. listopada, jedini su neživi znak zodijaka, i kao što sam naziv znaka govori, opsjednuti su ravnotežom i simetrijom, koje nastoje postići u svim segmentima života. Pripadaju skupini zračnih znakova, kojima vlada Venera, planet koji upravlja ljubavlju, ljepotom i novcem, Slijedom toga, Vage obožavaju visoku umjetnost, intelektualizam i veliki su estetete Zodijaka, prenose 24sata.

Vage uvijek žele biti okružene zadivljujućim predmetima te stvoriti okruženje koje odražava njihov izvrsni ukus. Sukladno tome, oni mogu biti ključni u uređenju prekrasnih interijera, dobri su dizajneri, dekorateri, likovni kritičari i stilisti.

Dok Vagi suprotan znak, Ovan, predstavlja ‘ja’, Vaga simbolizira ‘mi’. Veze su za Vage izuzetno važne, jer im i druženje s drugim ljudima pomaže da postignu ravnotežu. Vole skladna partnerstva s modnim prijateljima, posebno onima koji izrađuju atraktivne narukvice. Vage upravljaju kožom i jako su motivirane fizičkim izgledom, a jedan od omiljenih načina opuštanja je uživanje uz topli čaj s hranjivom maskom za lice.

Kad su u vezi, Vage moraju biti oprezne, jer se lako upuštaju u potragu za pažnjom izvan dogovorenih granica svoje veze. Budući da pokušavaju sve ljude oko sebe učiniti sretnima, mogu se naći u iskušenju da pomaknu granice dogovora o dozvoljenom sa svojim partnerom. Kako ih ljudi često vole, Vage moraju misliti na to da je sreća njihovih najmilijih i zdravlje njihovih odnosa važnije od održavanja pažnje usputnih poznanika.

Vaga je kardinalni znak, što znači da su izvrsne u pokretanju novih inicijativa. Međutim, budući da u svim potragama uvijek razmatraju više perspektiva, ovi se znakovi često bore s neodlučnošću. Zato bi bilo dobro da razvijaju i nauče vjerovati u vlastitu intuiciju. Jedna od njihovih karakteristika je ambivalentnost. Vage mogu navigirati praktički u bilo kojoj društvenoj situaciji, te bez velikog napora rješavaju sukobe tako što uključe svoj šarm, prenosi portal Allure.

Facebook Komentari