Meghan: Više se ne obazirem na ružne komentare i tračeve

Kraljica Elizabeth II. dodijelila je svom unuku, princu Harryju, titulu vojvode od Sussexa, priopćila je Buckinghamska palača, što znači da je njegova američka zaručnica postala vojvotkinja nakon jučerašnjeg vjenčanja održanog u Windsoru

Meghan Markle (39) sudjelovala je na virtualnom okupljanju na kojem je glavna tema bila stvaranje zdrave i humane tehnologije za budućnost. Progovorila je o lošim komentarima koji se nižu na njen račun i dezinformacijama na internetu.

– U mom slučaju, već sam se odavno s tim svim pomirila. Ne obazirem se na kritike, ružne komentare, izmišljene priče i tračeve jer sam slobodna osoba. U trenutku kad se budete mogli osloboditi svih tih drugih i nebitnih mišljenja o onome za što sami znate da je istina, tada je vrlo jednostavno živjeti u mirom i s autentičnošću – rekla je Meghan, piše Page Six.

Meghan se na okupljanje javila iz svog doma u Monecitu, gdje živi sa suprugom princem Harryjem (36) i sinom Archiejem (1). Oni su joj, kaže, prioritet, a Meghan je tijekom karantene shvatila što je zaista bitno u životu i čemu se treba posvećivati pažnja.

– Za mene to su moj suprug i sin. Naprosto uživam pratiti kako maleni raste i naša sva pažnja je trenutačno na tome – rekla je.

Virtualno okupljanje, inače, traje tri dana i javit će se sve istaknute poslovne žene, zajedno s odabranim čelnicima iz politike, obrazovanja, sporta i umjetnosti, prenose 24sata.

Facebook Komentari